Coöperatie Energie de Liemers

logo edl png

Terugblik bijeenkomst 2 november

Met ruim 20 leden hebben we ons op de ledenbijeenkomst verdiept in de thema’s toekomstige activiteiten en communicatie. Medio januari / februari gaan we de ideeën uit de bijeenkomst verder uitwerken met een kleinere groep. Wil je hierbij aansluiten? Laat het ons weten via info@energiedeliemers.nl

Naast het zonnepark Zonnig Duiven zijn ook andere activiteiten mogelijk interessant voor EDL, zoals andere opwekprojecten en collectieve inkoop van zonnepanelen. We willen ook kijken naar meer mogelijkheden voor opwekken en opslag van energie. Ook het bevorderen van bewustwording bij inwoners over energieverbruik en energiebesparing behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast moet EDL meer (naams)bekendheid krijgen. Met positieve voorbeelden kunnen we laten zien dat aansluiten bij EDL de moeite waard is. De communicatie willen we aanpassen aan de doelgroepen: de inwoners van de Liemers maar ook bedrijven en onderwijsinstellingen. Meer samenwerking met scholen en bedrijven in de regio behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees hier het volledige verslag van de bijeenkomst.