Coöperatie Energie de Liemers

logo edl png

Inschrijving Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling
Van donderdag 7 tot zondag 24 september 2023 kun je inschrijven voor Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Meer informatie vind je op de projectpagina Zonnepark Zonnig Duiven.

Begin september organiseren we informatiebijeenkomsten over de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Op 5 september 2023 om 20.00 uur in de Ogtent in Duiven. Op 7 september 2023 om 20.00 uur een online bijeenkomst.

Van donderdag 7 september t/m zondag 24 september 2023 kun je inschrijven voor ‘Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling’. Eén zonaandeel kost € 1.000, de minimum inleg is € 2.000. Eind augustus publiceren we het informatiememorandum.

De kosten en minimale inleg zijn een bewuste keuze vanwege het hogere risicoprofiel in deze fase. Voor de exploitatiefase van Zonnig Duiven geven we ‘Zonaandelen Zonnig Duiven Exploitatie’ uit. De inschrijving hiervoor start als het project klaar is om gebouwd te worden. De inleg per Zonaandeel (waarschijnlijk € 250) en het risicoprofiel zijn dan lager.

Meer weten? Lees dan het nieuwsbericht Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling.

Voor geïnteresseerden in de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling organiseren we begin september twee informatiebijeenkomsten over de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Op 5 september van 20.00 – 21.30 uur in de Ogtent, Remigiusplein in Duiven. Op 7 september om 20.00 uur een online bijeenkomst.