Lening Provincie Gelderland voor REIJE-EDL Zon BV


Eind juli heeft de Provincie Gelderland besloten een lening te verstrekken aan REIJE-EDL Zon BV voor de ontwikkeling van Zonnepark Zonnig Duiven. Het gaat om een lening van € 124.507. We zijn erg blij dat de provincie met deze lening ons financieel steunt in de ontwikkeling van dit Zonnepark.

De lening is betreft een aanvraag in de regeling ‘Voorfinanciering ontwikkelkosten windpark of zonnepark’. Met deze regeling wil de provincie coöperatieve projecten ondersteunen in de voorfase van een wind- of zonnepark. De lening heeft een rentepercentage van 3% en moet binnen 5 jaar worden terugbetaald.

Mogelijk zullen we in 2024 nog een aanvullende lening aanvragen bij de Provincie Gelderland in dezelfde regeling. Dit hangt af van de voorwaarden van de lening in 2024 en of EDL/REIJE nog behoefte heeft aan aanvullend kapitaal voor de ontwikkeling.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *