Informatiebijeenkomsten Zonaandelen Zonnig Duiven


Inschrijving Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling
Van donderdag 7 tot zondag 24 september kun je inschrijven voor Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Meer informatie vind je op de projectpagina Zonnepark Zonnig Duiven.

Begin september organiseren we informatiebijeenkomsten over de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Op 5 september om 20.00u in de Ogtent in Duiven. Op 7 september om 20.00u een online bijeenkomst.

Van donderdag 7 september t/m zondag 24 september kun je inschrijven voor ‘Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling’. Eén zonaandeel kost € 1.000, de minimum inleg is € 2.000. Eind augustus publiceren we het informatiememorandum.

De kosten en minimale inleg zijn een bewuste keuze vanwege het hogere risicoprofiel in deze fase. Voor de exploitatiefase van Zonnig Duiven geven we ‘Zonaandelen Zonnig Duiven Exploitatie’ uit. De inschrijving hiervoor start als het project klaar is om gebouwd te worden. De inleg per Zonaandeel (waarschijnlijk €250) en het risicoprofiel zijn dan lager.

Meer weten? Lees dan het nieuwsbericht Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling.

Voor geïnteresseerden in de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling organiseren we begin september twee informatiebijeenkomsten over de Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling. Op 5 september van 20.00-21.30u in de Ogtent, Remigiusplein in Duiven. Op 7 september om 20.00u een online bijeenkomst.

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt uiterlijk 4 september een herinnering plus de precieze locatiegegevens (5 september) of online link (7 september).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *